vineri, 17 decembrie 2010

In asteptarea Craciunului

Orasul parca freamata.Totul e alb in jur.Un alb delicat,ce ne inomaie sufletele.
Blog-urile si site-urile sunt foarte agitate.Fundaluri cu fulgi de zapada,urari,servere ce te conduc la cine stie ce felicitari,spam-uri..

Ne-a zapacit Craciunul!Nimeni nu se gandeste la bani,la liniste...Sa recunoastem ca macar odata am fi vrut sa plece odata buncia cea pisaloaga sau mama cea atotputernica si sigura pe sine.Sa fim putin singuri,cu bradul de Craciun,impodobit cu ghirlande,beteala,globuri colorate,clopotei,chiar si lumanarele sclipitoare...
Sa ne facem ordine in ganduri,sa ne linistim...

Daca aceasta sarbatoare ar insemna doar daruri,ce s-ar intampla?Daca in sufletele oamenilor ar exista doar interes,nu si dragoste,respect?Le-ar pasa doar sa vada cadourile sub pom si ar fi fericiti.Dar fericirea e trecatoare.Una e cand vezi cadoul frumos impachetat,cu fundite si panglici si alta e cand cineva te imbratiseaza cu drag,urandu-ti un calduros si din inima ,,Sarbatori fericite!'!
Va invit la o dezbatere.La rubrica de comentarii,scrieti ,dati-ca cu parerea ce s-ar intampla daca sarbatoarea aceasta minunata ar insemna doar cadouri si interese.
A,era sa uit...SARBATORI FERICITE TUTUROR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog